Kick-box tábor 2017

Baska Művésztelep 2017

Kaláka koncert 2016

Kicsit megszépültünk, köszönjük az E-on önkénteseinek!

Hello Wood 2015

Kick-Box tábor 2015

Idén második alkalommal került megrendezésre Csopakon

a nyolc magyarországi település részvételével zajló Néptánc Tábor.

Fotópályázat

Tisztelt Vendégeink!

Pályázatot hirdetünk minden kedves vendégünknek, aki a 2014-es szezonban az Üdülőfaluban foglalt szállást. Olyan fényképek, életképek beküldését kérjük, amelyek bemutatják az Üdülőfalu mindennapjait, vidám pillanatait, eseményeit. A nyertes 2 fő részére szóló 2 éjszakás, hétvégén is beváltható szállást tölthet el az Üdülőfaluban.

A pályázat beküldési határideje 2015. március 16. hétfő, az anyagokat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.
Kérjük, hogy a csatolt képek mellett a pályázó jelölje meg, hogy melyik időszakban és milyen néven foglalt szállást az Üdülőfaluban. (Csoportok esetében a vezető nevét kérjük.) A pályázaton résztvevők hozzájárulnak, hogy képeik megjelenjenek az Üdülőfaluhoz kapcsolódó bármilyen nyomtatott vagy digitális kiadványban.

Szeretettel várjuk képeiket!
Csopak Község Önkormányzata

Ünnepi fogadás 2014. augusztus

 

Esküvő 2014. augusztus

 

NEMZETKÖZI POLSKI FIAT TALÁLKOZÓ - INTERNATIONAL POLSKI FIAT MEETING Csopak - Tihany 2014

 

 

 

Hello Wood a Balatonnál, a külföldi építészek szemével

Egy hete dolgoznak Csopakon a nemzetközi tábor résztvevői a legújabb fából készült új kompozícióikon. A Föld, a Levegő és a Víz, térben megálmodott és fából kivitelezett alkotásaikon, amelyeket a hétvégén adnak át a nagyközönségnek.

Bővebben: Balaton-Vehir

 

 

A Csopaki Üdülőfalu és Kemping a Facebook-on

Legfrissebb híreink és eseményeink elérhetőek a www.facebook.com/csopakiudulofalu oldalon is.

 

Hello Wood 2014

Megérkezett a faanyag az idei év Hello Wood helyszínére a csopaki üdülőfaluba. Ebben az évben a szabadtéri kompozíciók témája: Víz, Föld, Levegő.

 

Konferenciaterem avatás

2014. május 17-én a XII. Közép-Dunántúli Regionális Nyugdíjas Találkozó keretein belül felavattuk a Csopaki Üdülőfalu és Kemping konferenciatermét.

 

HIVATALOS MEGNYITÓ

Kedves Csopaki Lakosok!
Kedves Érdeklődők!

Csopak Község Önkormányzata nevében tisztelettel meghívom Önöket 2014. április 30-án, szerda 17 órára a Csopaki Üdülőfalu és Kemping (Csopak, Sport u. 9.) hivatalos megnyitójára.

Ambrus Tibor
polgármester

 

NYITÁS 2014. május 1.

Csopak Község Önkormányzata kiállítás céljából régi fotókat, fényképeket, újságcikkeket vár a volt csopaki Dr. Münnich Ferenc KISZ-vezetőképző Táborról / Ifjúsági Táborról / Erzsébet Táborról - ki ahogyan ismerte - ami 2014-től Csopaki Üdülőfalu és Kemping néven indult újra. Az anyagokat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.

Köszönjük!

 

 

Az oldal cookie-kat használ. Amennyiben ez nem jelent problémát az Ön számára, folytassa a böngészést.